Logo MojaObčina.si

Brezovica

JUTRI
16°C
13°C
NED.
17°C
10°C

Postanite regijski predstavnik NVO v Razvojnem svetu regije

Postanite regijski predstavnik NVO v Razvojnem svetu regije in / ali upravičenec za glasovanje v postopku izbora predstavnika.

 

Stičišče nevladnih organizacij (NVO) Osrednjeslovenske regije – Stičišče Središče, Zavod Nefiks na podlagi poziva Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) izvaja postopek za izbor predstavnikov NVO v Razvojni svet LUR 2021–2027.  

 

▶   PRIJAVA IN INFORMACIJE

 

Razvojni svet LUR sestavlja 25 predstavnikov občin, 25 predstavnikov gospodarstva in 12 predstavnikov NVO iz regije.

 

Na območju MO Ljubljana in občin Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Horjul, Ig, Medvode, Škofljica, Velike Lašče, Vodice in Šmartno pri Litiji se izbere 6 predstavnikov NVO v Razvojnem svetu LUR.

 

Kot predstavnik NVO v regijskem svetu boste imeli priložnost povezovanja z različnimi predstavniki, sodelovanja pri načrtovanju razvoja regije in najpomembnejših regijskih projektov ipd. Zelo pomembno je, da imamo NVO predstavnike, ki bodo zastopali stališča nevladnega sektorja in glede na to, da je že samo število predstavnikov nevladnega sektorja v svetu nižje od ostalih sektorjev, je še toliko bolj ključno, da izberemo predstavnike, ki si bodo dejavno prizadevali za sektor.

 

Stičišče Središče bo izvedlo transparenten, odprt postopek, ki omogoča vsem zainteresiranim NVO aktivno in enakopravno sodelovanje.  

 

Vabljeni, da do 17. 10. 2020 predlagate svojega kandidata in / ali se prijavite v proces glasovanja.

 

Za dodatne informacije nam pišite na sticisce@nefiks.si.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi