Logo MojaObčina.si
JUTRI
32°C
14°C
SRE.
33°C
17°C
TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI
Zdravilišče, termalno kopališče, Kopališča in terme

TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI

Predstavitev

 

Terme Čatež d.d. smo največje slovensko naravno zdravilišče. Rdečo nit razvoja in ponudbe Term Čatež predstavlja čateška termalna voda. Že več kot 220 let so blagodejni, zdravilni in nadvse prijetni termalni vrelci vir vodnih programov ter tudi vseh ostalih kreativnih načinov uporabe vode za celovito ponudbo, ki jo ustvarjamo in gradimo za počitnikovanje gostov vsega sveta -  365 dni v letu.

Termalna riviera, poletna in zimska, s skupno več kot 12.000 m2 samo vodnih termalnih površin, je edinstvena, vedno zabavna, vznemirljiva ter z mnogoterimi atrakcijami (gusarski otok, počasna reka, bazena z valovi, tobogani in drče, termalna formula, ...) še vedno najpomembnejši razlog za eno- ali večdnevni obisk.

Veliko število privlačnih turističnih produktov in storitev ter pestrost in raznovrstnost ponudbe za vse generacije, uvršča Terme Čatež med najbolj zaželene turistične destinacije v Evropi:

  • vodni programi
  • kurativni in preventivni zdravstveni programi
  • wellness programi
  • ponudba organizacije poslovnih srečanj, družabnih dogodkov, team-buildingov
  • športno rekreativna ponudba - za amaterje ali profesionalne športnike in ekipe
  • animacijski programi
  • predlogi izletov v okolico - v regiji 'Čatež in Posavje' 

Terme Čatež najdete v Sloveniji na treh lokacijah:

  • v Čatežu (ob Savi), 'kjer so izviri in se je vse začelo',
  • na Mokricah, 'v več-stoletnem objemu neokrnjene narave, srednjeveškega dvorca in golf igrišča'
  • na slovenski obali, 'ker smo želeli tudi tja – na drugi konec Slovenije - ponesti del palete storitev in našega znanja'

Možnost nastanitve ponujamo v 4* in 3* zvezdičnih hotelih v Čatežu in na slovenski obali.

 

Na Mokricah vas pričakuje srednjeveški dvorec, danes preurejen v butični 4* hotel.

Če želite bivati v naravi, a hkrati še vedno v neposredni bližini največjega vodnega termalnega parka, izberite Terme Village: apartmajske in mobilne hiške, klasično kampiranje, adrenalinske počitnice v plavajoči hiški Gusarskega zaliva  - nepozabno doživetje za vsakogar.

 

Vsi iz številčne ekipe zaposlenih Term Čatež si vsak trenutek prizadevamo za brezskrbno in dobro počutje naših gostov na vseh lokacijah; naš trud je opažen in tudi vsako leto nagrajen na različnih področjih delovanja.

 

 

TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI TERME ČATEŽ D.D. ČATEŽ OB SAVI

Zadnje vsebine