Logo MojaObčina.si

Braslovče

DANES
24°C
17°C
JUTRI
29°C
14°C
941

Turistično društvo Braslovče na sejmu Alpe Adria 2019

Na tridesetem mednarodnem sejmu ALPE ADRIA, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je Turistično društvo Braslovče tudi letos presenetilo obiskovalce z vsebinsko bogato predstavitvijo »braslovških biserov«,ki so vredni obiska in ogleda v vsakem letnem času.
Vsebinsko bogata in slikovita je bila predstavitev naravnih lepot, prepletenih s kulturno-zgodovinsko dediščino, ki jih braslovško podeželje sredi doline »Zelenega zlata« in Dobroveljska planota nudijo obiskovalcem in jim dajejo številne možnosti za aktiven oddih in preživljanje prostega časa. 

Tudi letos je bila stojnica našega turističnega društva obložena s sladkimi kulinaričnimi dobrotami in hmeljarsko malico z jabolčnikom, ki so ga »sprešali« člani društva sami.
Letošnjega sejma se je udeležil tudi župan Občine Braslovče, Tomaž Žohar s soprogo. Pozorno si je ogledal predstavitev na stojnici in vzpodbudil člane TD Braslovče, da nadaljujejo s turistično promocijo Občine Braslovče.
Braslovški turisti so na sejmu sklenili številna nova poznanstva in izmenjali izkušnje z drugimi turističnimi društvi in jih seveda povabili na obisk Braslovč.
Na slikah nekaj foto utrinkov s sejam.  

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi