Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

ZAČETEK UREDITVE ZAHODNE VPADNICE V BOVEC

V prihodnjih dneh bo izvajalec Esotech d.d., ki je bil kot najugodnejši ponudnik izbran na javnem razpisu Občine Bovec, začel izvajati dela za ureditev zahodne vpadnice v Bovec. Investitor je Občina Bovec, investicija je vredna nekaj nad 340.000,00€ in je v celoti financirana s strani Občine Bovec.

Jutri, v četrtek, 14. 2. 2019, bo izvajalec del začel s postavitvijo prometne signalizacije, ki bo promet usmerjala do zaključka del. Gre za odsek od mostu čez potok Gereš do glavnega marketa Mercator, dela pa bodo zajemala izvedbo nove komunalne infrastrukture, vkop vodov za kabelsko televizijo in javno razsvetljavo, utrditev cestišča s preplastitvijo in ureditvijo odvodnjavanja, gradnjo pločnikov za pešce in postavitev nove javne razsvetljave.

Dela bo izvajalec izvajal po odsekih, zaradi narave del in potrebnih odmikov med posameznimi vodi in posledično širino izkopov, pa bo občasno prihajalo tudi do popolnih zapor na posameznih odsekih, vendar na način, da bo stanovalcem omogočen dostop do objektov.

Dela bodo predvidoma zaključena do konca aprila, v tem času pa prosimo za razumevanje in seveda za upoštevanje spreminjajočega se prometnega režima.

Zapisal in foto: MILAN ŠTULC

Oglejte si tudi