Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

VEČ KOT LE NOČITEV, DOŽIVITE SVOJE PUSTOLOVŠČINO

Dobro vzdušje, spletanje novih prijateljskih vezi, prijaznost zaposlenih, športno obarvano bivanje nudimo v Hostel Soča rocks.
Hostel Soča Rocks se nahaja v turističnem kraju Bovec, ki je raj za ljubitelje neokrnjene narave, kristalno čiste vode in visokih gora.

Obiskovalcem ponuja nočitve v živahno obarvanih sobah s skupnimi ležišči za 6 oseb ter zasebne sobe za 2 osebi, kuhanje v lastni režiji, druženje v skupnih prostorih, brezplačno uporabo interneta, hišni bar, animacijske programe, vodene oglede ter udeležbo na vodnih aktivnostih, kot so rafting, kanjoning, tečaji in vodene ture kajakaštva, hydrospeed ter drugih športnih aktivnostih, kot so jamarstvo, plezanje, zip-line, padalstvo in gorsko kolesarjenje.

 

Zakaj izbrati nas?

Zagotovljeno je dobro vzdušje, ugodna cena, priročnost in dostopnost lokacije, prijazno osebje, ki si prizadeva doseči integracijo vseh gostov v okolje, v smislu zlitja tako s hostlom kot tudi z mestom Bovec. Primeren je tako za skupine kot tudi za individualne popotnike, nudi priložnost za spoznavanje ljudi s podobnimi interesi in izmenjavo izkušenj.

Med vašim bivanjem pri nas se boste nadihali svežega zraka ter odpravili tegobe stran. Uživali boste ob pogledu na čisto vodo ter zadovoljni in s pozitivno energijo odkorakali ponovno v vsakdanje življenje.

 

Lokalna skupnost podpira vaše bivanje in ponuja vsem našim gostom boljše cene ali dodatne storitve. Vse, kar morate imeti je SLEEP WITH ME zapestnico, ki jo prejmete ob prihodu.

Ne morete nas zgrešiti, saj se hostel ponaša  s sinje modrimi polkni, ki predstavljajo barvo reke Soče.

 

Torej ne izgubljajte časa in nas obiščite.

Prisrčno vabljeni v naš hostel!

 

Oglejte si tudi