Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
6°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

KOLESARIM, DA POMAGAM!

Lions klub Kobarid Soča, ki združuje člane iz občin Bovec, Kobarid in Tolmin, vabi na dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski.
Lions klub Idrija in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica, v sodelovanju s severnoprimorskimi Lions klubi organizirata 2. in 3. septembra dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski KOLESARIM, DA POMAGAM!

Prijave zbiramo do 21. avgusta 2017

S kolesi se bodo kolesarji podali na 150-kilometrsko krožno kolesarjenje. Začetek je predviden v soboto, 2. septembra 2017, z zborom ob 9. uri pred Modro dvorano v Idriji. Na dvodnevni poti bodo prvi dan prevozili približno 70 kilometrov od Idrije, prek Cola do Ajdovščine in naprej skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice, kjer se bodo ob 17.45 pridružili zabavi Radia Robin.

V nedeljo, 3. septembra 2017, nadaljujemo od Nove Gorice proti Tolminu, Mostu na Soči do Idrije, ko prekolesarimo približno 80 kilometrov. Daljši postanek bo tudi v Tolminu, kjer bo kolesarje predvidoma pozdravil župan Občine Tolmin Uroš Brežan. Bovški župan Valter Mlekuž se bo, če mu bodo le službene obveznosti to dopuščale, v tej etapi predvidoma tudi sam udeležil kolesarjenja. V Tolminu bomo prisotni tudi člani Lions kluba Kobarid Soča.

Vabimo vse ljudi dobrega srca, ljubitelje kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se nam pridružijo na tej krožni poti. Od vsakega udeleženca je zaželen prostovoljni prispevek, ki znaša za oba dneva kolesarjenja 30 evrov, za en dan 15 evrov, za posamezno etapo pa 10 evrov.
 

Zbrani denar te dobrodelne akcije namenjamo Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir.

Denarna sredstva v okviru omenjene akcije zbiramo tudi na TRR SI56 0224 4026 0967 970  LIONS KLUBA IDRIJA (koda namena: CHAR, namen: Kolesarim, da pomagam).

Pridružite se nam v čim večjem številu ter pokažite svoje veliko človeško in kolesarsko srce!

Prijavnico najdete v priponki!

MILAN ŠTULC

predsednik LK Kobarid Soča.

Oglejte si tudi