Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
11°C
TOR.
19°C
12°C
Oceni objavo

Poletni koncert Šolskega sklada

Ko se je pouk počasi zaključeval, ko so bile pričakovane počitnice pred vrati in še preden so še enemu šolskemu letu pomahali v slovo, so se učenci, učitelji in starši Osnovne šole dr. Ivana Korošca poveselili na poletnem koncertu Šolskega sklada.

Šolski sklad skrbi za nadstandardni program učencev, za nakup dodatnih pripomočkov. Lani so tako kupili nova igrala, visoke grede, mikroskope in knjige. Predvsem pa sklad sofinancira Šolo v naravi tistim učencem, katerih starši si tega ne morejo privoščiti. Za plodno sodelovanje, delo, trud in finančna sredstva se je zahvalil ravnatelj Daniel Horvat, ki je učencem ter strokovnim in tehničnim delavcem zaželel lepe počitnice.

Druženje je pletla glasba skupine SAMSHU, zanimive delavnice in dobrodelnost. Na delavnicah so sodelovali gasilci PGD Brezovica pri Borovnici z ogledom novega vozila in opreme, Tadej Tinta, učitelj atletike, ki je povabil na športne in atletske igre, Andrej Erčulj pa je skupaj s svojimi varovanci predstavil veščine karateja, prav tako so si lahko pri njemu ogledali nekaj ekostičnih živali.

Za izvedbo dogodka je Šolski sklad hvaležen še podjetju Prozvok za postavitev odra in gostilni Godec za donacijo denarja za izposojo aparata za kokice. Prav tako obiskovalcem, ki so prispevali svoj dar skladu. »Z ljubeznijo in dobroto ne moremo biti razsipni. Z njima vedno ustvarimo spremembe. Vedno predstavljata blagoslov tistega, ki ju sprejme in tistega, ki ju daje,« je z mislijo Barbare De Angelis poletni koncert Šolskega sklada še zaključila povezovalka Vesna Sever Borovnik.

Rok Mihevc



Oglejte si tudi