Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Županu Kramarju priznanje ZZB NOV Slovenije

V torek, 30. septembra, je predsednik Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije Tit Turnšek podelil pisno zahvalo županu Občine Bohinj Francu Kramarju. Tovrstno priznanje se podeljuje samo nekaterim županom v Republiki Slovenije na podlagi tesnega sodelovanja v preteklem mandatu.

V obrazložitvi, ki jo je podal predsednik  ZZB za vrednote NOB Radovljica Anton Kapus, si je priznanje zaslužil z poglobljenim sodelovanjem z našo organizacijo, pomočjo pri izvedbi raznih dogodkov v spomin na čase NOB-ja, velik poudarek daje  na vsakoletno slovesnost na Žlanu, velik pomen in širšo  pomoč nudi pri obnovi spomenikov iz časov NOB-ja v Občini Bohinj, prav tako pa pomembno sodeluje pri organizaciji vsakoletnega pohoda veteranskih organizacij na Triglav in slovesnosti ob povratku na Rudnem Polju.

 

Pisno pohvalo je županu izročil predsednik ZZB za vrednote NOB Radovljica Anton Kapus v spremstvu članov Krajevne organizacije Bohinjska Bistrica, ki jo je zastopal predsednik Ljubo Sušnik, ter Krajevne organizacije Polje Bohinj, ki sta jo zastopala Janez Cerkovnik in Martin Gorišek.

Oglejte si tudi