Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Upravna enota prihaja v Festivalno dvorano Bled

Odrasla gledališka skupina KUD Kamot je v začetku novega leta v Zasipu premierno na oder postavila veseloigro Lucije Vidic. 

 

Tokratna predstava se odvija v prostorih upravne enote, kjer si občani urejajo različne osebne dokumente, dovoljenja, izpolnjujejo obrazce in še marsikaj. Brez zapletov seveda ne gre, saj naša ljuba država slovi po pretirani birokraciji, zato državni organ, nekje v »dolini gorenjski«, poskrbi za vedno nove zakone, podzakone, akte in pravila. Igralci nam prikažejo vsakodnevne situacije, ki jih marsikdo doživi: napačni obrazci, druga soba in drugo okence, zamuda termina, sprememba določil … Preprosto pride do trenutka, ko lahko povsem miren državljan izgubi razum, zato posredujejo policisti, ki so sicer med drugim zadolženi za polnjenje proračuna z meritvami hitrosti pred vrtci, šolami in trgovskimi centri.

 

V veseloigri igrajo Lucija Vidic, Meta Vodnjov, Nataša Anderle, Lea Dabič, Domen Ivanšek, Mark Džamastagič, Andrej Gracelj in Jure Kozjek, za tehnično podporo pa skrbi Nejc Hlebanja.

 

V društvu smo se zato odločili, da tudi tokrat pridemo v Festivalno dvorano Bled, saj ste že mnogi spraševali, kdaj bodo pisarne odprte na velikem odru, prav tako ste nam izkazali neizmerno podporo, ko ste marca 2017 in 2018 napolnili vse sedeže v dvorani za Usodno pletno in Pokljuškega zdravnika. 

 

Vljudno vabljeni na predstavo, ki traja 75 minut, in polna akcije, smeha ter zabave! Pridite v Festivalno dvorano Bled, in sicer v petek, 27. marca 2020, ob 19.30. 

Predprodaja kart po 10 € je na TIC-u Bled, Petrolu in portalu Moje karte.

 

Ana Hlebanja za KUD Kamot Zasip

Oglejte si tudi