Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
13°C
-4°C
JUTRI
18°C
-5°C
8141

Uporabljajmo javni prevoz na Bledu!

V letošnjem poletju je na celotni destinaciji Bled poleg rednih avtobusnih linij na voljo še dodatni javni prevoz. Na voljo je takoimenovani shuttle bus, ki uporabnike -  ne glede ali so to domačini ali blejski gostje, za en evro peljal na relaciji Ribno-Blejski grad-soteska Vintgar –Zatrnik in nazaj. Avtobus vozi do 16. septembra, začne zjutraj ob 8h in 5 minut pred Infocentrom Triglavska roža, zadnji odhod z Zatrnika pa je ob 22. uri.

 

Druga možnost je avtobus Hop on hop off, ki povezuje Zgornjo Gorenjsko med seboj.  Avtobus bo vozil do 31. avgusta, enodnevna vozovnica stane 8 evrov, na vožnji pa bo prisoten tudi lokalni turistični vodnik.

Ob torkih vozi na krožni poti Bled – Radovljica – Kropa. Prvi odhod z Bleda je ob 9h30, zadnji iz Krope pa ob 17.25.

Ob sredah avtobus vozi na krožni poti Bled-Zabreznica-Begunje-Radovljica-Kamp Šobec – Bled. Prvi odhod z Bleda je ob 9h30, zadnji odhod iz Radovljice ob 18h30.

Četrtki so namenjeni vasem pod Stolom. Avtobus vozi na relaciji Bled –Vrba-Žirovnica-Begunje-Brezje-Radovljica-camp Šobec - Bled. Prvi odhod avtobusa z Bleda je ob 9h30, zadnji z Brezij ob 19h45.

Petki so namenjeni obisku Tržiča. Avtobus  vozi na relaciji Bled-Radovljica-Begunje-Tržič-Radovljica-camp Špbec-Bled. Prvi avtobus z Bleda odpelje ob 9h30, zadnji iz Tržiča ob 19h.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi