Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Stela Fon iz Gorij je miss turizma 2019

Stela Fon, dijakinja iz Gorij, je postala slovenska miss turizma. Kot pravi,  njena pot do miss turizma ni bila lahka saj nič v življenju ni lahko. »Preden sem se prijavila na tekmovanje, sem morala veliko delati na svoji samozavesti. Zelo sem hvaležna za izkušnje z modno pisto in javnim nastopanjem že preden sem se prijavila, ker mi je to pomagalo s  soočanjem pred veliko množico ljudi«.

Večino svojega življenja je posvetila plesu, vendar je zdaj v ospredje stopilo lepotno tekmovanje. Zakaj se je odločila, da se odloči zanj?
»Hotela sem nekaj novega. Rada imam izzive in stvari, za katere se je treba boriti. Moja menedžerka Mirjam, ki mi je včasih šivala plesne kostume me je vprašala, če bi tekmovala in dodala, da imam dobre preddispozicije«. In tako je pristala, kot pravi, jo je zanimalo tudi, kakšno je življenje misic.   

Potem, ko je zmagala v Sloveniji, je od 18. septembra do 8. oktobra odšla na svetovno tekmovanje na Kitajsko. »Priprave niso bile lahke, morala sem se pripravljati fizično in psihično, da sem bila tako mentalno kot fizično pripravljena na vse, kar me je čakalo. Vedela sem, da grem sama v svet, kjer se moram lepo obnašati in predstavljati našo državo.

Zdaj, ko je nazaj, je čas, da razmišlja o prihodnosti. Kot pravi, jo zanima tudi delo v turizmu, mika pa jo tudi šport.

Za karkoli se bo že odločila, ji želimo srečno pot!

Oglejte si tudi