Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Praznična zimska vas

Ponovno se bližata december in druga sezona praznične zimske vasi na Bledu. Pod okriljem Turizma Bled in Občine Bled bo med 2. decembrom in 8. januarjem prizorišče na Jezerski promenadi ponujalo domačinom in gostom Bleda vsakodnevne dogodke na prazničnem odru in različno ponudbo v prazničnih hiškah.

Vsa društva in klube iz Občine Bled vabimo, da se odzovete našemu povabilu k sodelovanju, v kolikor vaše društvo lahko pripravi program na prazničnem odru ali na stojnicah. Lani so se številna društva in klubi odzvali in zapolnili program s kulturnimi, kulinaričnimi in drugimi vsebinami. Verjamemo, da nam bo tudi letos skupaj uspelo pripraviti praznično vzdušje! Vaše sodelovanje bomo ponovno upoštevali pri točkovanju ob prijavah na nekatere razpise v prihodnjem letu.

V kolikor boste lahko pripravili program za praznični oder, prosim sporočite trajanje programa – nastopa, okvirno predvideno število nastopajočih in morebitne želje oziroma zahteve glede tehnike, terminov, itd.

Če bi svojo predstavitev oziroma sodelovanje potrebovali karkoli drugega (stojnico, ipd.), bomo prav tako skušali zagotoviti vse kar bo v naši moči.

Za informacije sem na voljo po toni.mezan@bled.si ali na 041-710-970. Vaših odgovorov bomo zaradi lažje organizacije in koordinacije veseli čim prej, najkasneje pa do ponedeljka, 10. oktobra. Vsem sodelujočim bomo tako kot lani poizkusili zagotoviti pogostitev v sodelovanju z gostinci in hotelirji.

Skupaj nam bo uspelo!

Anton Mežan, podžupan

Oglejte si tudi