Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Povabilo v vrtec

Spoštovani starši.

Septembra bo 64 otrok prvič pokukalo v igralnice našega vrtca. Novinci se nam bodo pridružili tudi kasneje, skozi celotno leto.

Zanje in za vse, ki so/ste že bili pri nas, smo pripravili učna okolja (kotičke) tako, da bodo polne igralnih, gibalnih, raziskovalnih in ustvarjalnih izzivov. Poskrbeli bomo tudi, da se bodo otroci vsak dan česa naučili. Pozorni bomo zlasti na učenje preko gibanja in tkanje prijateljskih vezi. Verjamemo, da bodo tudi vam povedali ali pokazali marsikaj zanimivega. Skupaj jim bomo v podporo pri razvoju. O načinu uvajanja novih otrok se starši posvetujte z vzgojiteljico-em v oddelku vašega otroka.

Toplo dobrodošli torej v sredo, 1. septembra 2021 v naš svet, kjer z nasmehom in igrivostjo odgovorno stopamo v novo vrtčevsko leto. Zagotovo bo zelo dinamično, z novimi izzivi, včasih tudi nepredvidljivimi. Predvsem bomo načrtovali mnogo dejavnosti in igre zunaj, na igrišču, v naravi. Vzgojno izobraževalni proces bo potekal po t.i. modelu B.

Podrobnejše informacije o načinu dela v vrtcu boste izvedeli na uvodnih roditeljskih sestankih, za katere je po Odloku Vlade (Ur. list RS 132/21) predpisano izpolnjevanje pogojev PCT.

Starše naprošamo, da sledijo aktualnim obvestilom na naši spletni strani www.vrtec-bled.si zlasti glede priporočil za preprečevanje širjenja okužb. Hvala.

Lepo vabljeni.                                                                                                Kolektiv Vrtca Bled

 

 

Cena programov (še v potrjevanju na občini), predvidena za novo leto 2021/22 je: 566 za prvo starostno obdobje in 396 evrov za drugo starostno obdobje.

Oglejte si tudi