Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Majhno je lepo!

Na podružnični osnovni šoli Ribno skupaj s podružnično šolo Bohinjska Bela že šesto leto zapored pod okriljem Društva učiteljev podružničnih šol Slovenije, prirejajo otroški gledališki festival skupin podružničnih šol Slovenije. Gledališki festival je uvertura v druženje učiteljev podružničnih šol, letos pod naslovom Meje nas povezujejo.

Letošnje dogajanje bo v Ribnem potekalo v sredo in četrtek, 10. in 11. aprila, s festivalom pa želijo podružnične šole pokazati, kaj jim pomeni gledališče, preko katerega tkejo tudi vezi s krajem.

Tudi letos bodo predstave na ogled v Zadružnem domu Ribno. 10. aprila se bo dogajanje začelo ob 8.40 s pozdravi, potem pa bodo na ogled predstave učenk in učencev podružničnih šol Goriče, Trboje, Trstenik, Ribno ter dve predstavi blejske osnovne šole. V četrtek, 11. aprila, se bo dogajanje začelo nekaj minut pred deveto, na ogled pa bodo predstave podružničnih šol Srednja vas, Ribno in Razbor.

Pri izvedbi srečanja ne bi šlo brez Kulturnega društva Rudija Jedretiča Ribno in gasilcev PGD Ribno ter PGD Selo, vsako leto pa srečanje obiščejo tudi predstavniki Občine Bled. 

Oglejte si tudi