Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
18°C
-1°C
JUTRI
18°C
-3°C
Deli
8141

Koronavirus: Poziv župana Občine Bled

Spoštovani občani in občanke občine Bled!

 

Pozivam vas, da glede epidemije koronavirusa dosledno upoštevate navodila in priporočila strokovnjakov in Vlade Republike Slovenije, ki so jih izdali za preprečevanje širjenja okužbe.

Vsem pozivom se pridružuje tudi Občina Bled. Šole in vrtci so zaprti, mnogi delodajalci so upoštevali navodila in svojim zaposlenim odredili delo od doma. Poudarjam, da je pomembno, da se vsi zavedamo, da je treba epidemijo jemati zelo resno in da le s svojim odgovornim vedenjem do sebe in do drugih lahko preprečimo, da bi virus odšel izpod kontrole, kot se je to zgodilo v sosednji Italiji.

 

Apeliram na vse starše, naj bodo, če je to le možno, s svojimi otroki doma, ti pa naj se ne družijo z drugimi otroki. Za vse nas je v tem trenutku pomembno, da ne iščemo stikov z drugimi ljudmi, da ne hodimo v trgovine, če to ni nujno potrebno, pač pa ostanemo doma. Samoizolacija je po mnenju strokovnjakov skupaj s pravilno in povečano higieno najboljši ukrep za preprečitev širjenja virusa. 

 

Na Bledu so zaprte številne institucije, odpovedane so vse prireditve, več informacij najdete na spletnih straneh mojaobcina.si/bled, bled.si in e-bled.si ter na pripadajočih družabnih omrežjih.

Čas, ki ga bomo preživeli vsak zase, bomo z druženji lahko obilno nadoknadili potem, ko se bodo razmere umirile. 

Srečno!

Vaš župan, Janez Fajfar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi