Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Decembrski spletni koncerti DO RE MI

V DO RE MI bomo tudi leto koledarsko zaključili od doma. A to ne pomeni, da počivamo. Daleč od tega, saj smo zelo aktivni.

 

V decembru smo se odzvali na pobudo Zavoda RS za šolstvo, ki je v sodelovanju z Zvezo slovenskih glasbenih šol in MIZŠ pripravil cikel pod naslovom Decembrski spletni koncerti glasbenih šol 2020. Tako so se 17. decembra 2020 naši učenci predstavili na enem izmed glasbenih večerov. Posnetek koncerta si lahko ogledate preko naše spletne strani http://www.doremi.si/DOREMI,,koncerti.htm.

Še naprej pa nadaljujemo s spletnimi nastopi »Otroci brez meja«, ki jih objavljamo na naši spletni strani http://www.doremi.si/DOREMI,,koncerti.htm. Vabimo vas k ogledu in poslušanju.

 

Tudi če letošnjega leta ne bomo sklenili s tradicionalnim prazničnem koncertom v Festivalni dvorani, to ne pomeni, da bomo priložnost za koncert izpustili. Naši učenci in učitelji so pridno snemali in ustvarjali Spletni praznični koncert. S klikom na našo spletno stran http://www.doremi.si/DOREMI,,koncerti.htm nam dovolite, da vam v vaše domove pripeljemo malo prazničnega vzdušja ter vas z glasbo popeljemo v čase vašega otroštva, mladosti ali zrelih let.

 

V Doremi-ju nikoli ne pozabimo na naše najmlajše. V decembru jih je z obiskom na ekranih razveselila Babica Tomka. Ostalo pa naj bo presenečenje. Prav z veseljem bomo povezavo na Babico Tomko delili z vsemi, ki nam boste pisali na babica.tomka@gmail.com. Babica Tomka je glasbena oddaja, namenjena otrokom od tretjega leta starosti dalje. Verjamemo, da bo veselje prinesla tudi starejšim poslušalcem.

 

Želimo vam lepe praznične dni z željo, da ostanete zdravi, v prihajajočem letu pa vse dobro.  

 

Špela Globočnik, DO RE MI

Oglejte si tudi