Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
4°C
JUTRI
25°C
2°C
Oceni objavo

Dan za spremembe na Bledu

Bled - V soboto, 6. aprila 2013 bo potekal že četrti vseslovenski dogodek 'Dan za spremembe', ki ga pod okriljem Slovenske filantropije organiziramo prostovoljci in zaposleni pri CSD Radovljica in v Kriznem centru za otroke Kresnička. Dogodek se bo na Bledu odvijal v soboto od 9.00 do 12.00 ure, na prostoru pred upravno stavbo Triglavskega narodnega parka (TNP), v primeru slabega vremena pa v avli stavbe TNP.

Tema tokratnega Dneva za spremembe je izmenjava predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje: kuhinjski pripomočki, gospodinjski aparati, pripomočki za prostočasne aktivnosti (kolo, rolerji, lopar za tenis … ) in drugi uporabni predmeti (oprema za otroke, mobitel …). Prav vsak med nami lahko pobrska po svojem domu in zagotovo se bo našlo kaj takega, česar sami ne potrebujemo več, nekomu drugemu pa bi koristilo. Predmete, ki jih ne potrebujemo, bomo lahko izmenjali na stojnicah, ki bodo v ta namen postavljene na prireditvenem prostoru.

Pomagamo šolarjem

Kdor bo na dogodku našel kaj primernega zase, bo za izbrano odštel vsaj 0,50 evra. Vsa zbrana sredstva od izmenjave predmetov ter morebitni drugi prostovoljni prispevki bodo donirani v šolski sklad Osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja Bled. S tokratno akcijo želimo tudi socialno ogroženim osnovnošolcem omogočiti, da se udeležijo šole v naravi. Na prireditvi bodo sodelovali tudi učenci in mentorji Osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja Bled in predstavnice društva Ladies Circle Slovenija.

Sodelujte tudi vi pri izmenjavi predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje!  Pridružite se vseslovenski prostovoljski akciji in pokažite, da imamo moč – tudi s prostovoljstvom – spreminjati stvari na bolje!

Prostovoljci in prostovoljke

 

Oglejte si tudi