Logo MojaObčina.si
DANES
2°C
-2°C
JUTRI
2°C
0°C
Oceni objavo

Avtobus na Pokljuko in nazaj v juliju in avgustu prepeljal skoraj 5.000 potnikov

Brezplačni avtobusni prevoz, ki sta ga sofinancirala Občina Bled in Javni zavod Triglavski narodni park (TNP) iz sredstev Podnebnega sklada, je bil v juliju in avgustu zelo uspešen, saj je prepeljal skoraj 5.000 potnikov na relaciji med Bledom in Pokljuko ter nazaj.

Ta dosežek je odsev naše skupne predanosti ohranjanju čistega okolja in spodbujanju trajnostne mobilnosti v naši regiji. Z brezplačnim avtobusnim prevozom smo omogočili enostaven in ekološko odgovoren način potovanja med Bledom in Pokljuko. Prepričani smo, da smo s tem ukrepom prispevali k zmanjšanju prometnih zastojev, emisij CO2 ter ohranjanju naravne lepote našega okolja.

Število potnikov, ki so izkoristili brezplačni prevoz, je jasen znak, da se zavedamo pomembnosti trajnostnih načinov prevoza in skupinskega prizadevanja za boljše okolje. Zahvaljujemo se vsem, ki ste izkoristili to priložnost in prispevali k uspehu tega projekta.

Občina Bled in Javni zavod TNP se zavezujeta, da bosta nadaljevala s podobnimi pobudami ter še naprej spodbujala trajnostno mobilnost in ozaveščanje o pomenu varovanja našega okolja. Upamo, da bomo skupaj nadaljevali to pot in si prizadevali za boljšo prihodnost našega okolja. Skupaj lahko dosežemo veliko več!

Občina Bled

 

Oglejte si tudi