Logo MojaObčina.si

Bled

DANES
26°C
16°C
JUTRI
29°C
14°C

Mednarodno srečanje čarodejev

Organizator: Blejske novice
Kontaktni podatki organizatorja: Toni Mežan, 041-710-970.
mojekarte.si

Čarodeji bodo očarali Bled

Društvo čarobnih umetnikov združuje čarodeje iz različnih krajev Slovenije. Sedež društva je na Bledu. Po letu delovanja smo se člani sestali na prvem rednem letnem občnem zboru. Opravili smo pregled dosedanjega dela ter si zastavili ambiciozne načrte za leto 2022.

Največji zalogaj bo organizacija in izvedba Mednarodnega srečanja čarodejev. Med 23. in 25.9.2022 bo v Festivalni dvorani Bled pravo čarobno vzdušje. Večino programa bo namenjenega čarobnim umetnikom, na svoj račun pa boste prišli tudi vsi ostali ljubitelji skrivnostnega čarobnega sveta. V soboto, 24.9.2022 bo namreč ob 19. uri na sporedu Gala Magic Show z mednarodno udeležbo nastopajočih umetnikov – čarodejev, med katerimi bo tudi trenutno najbolj poznani slovenski čarobni umetnik Magic Aleksander. Člani društva bomo z izbiro nastopajočih poskrbeli, da boste gledalci v dvorani lahko uživali ob različnih zvrsteh naše umetnosti, od vrhunskih manipulacij do komične magije. Moderator programa bo izkušeni Magic Wladimir, nekoč svetovni podprvak med čarobnimi umetniki. V več jezikih nas bo popeljal skozi večer, kot ga na Bledu še ni bilo.

Rezervirajte si čas že danes. Informacije glede vstopnic na 041-710-970, na mojekarte.si in na prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si.

Toni Mežan, tajnik Društva čarobnih umetnikov

 Všečkaj objavo

Oglejte si tudi