Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
5°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Futsal turnir v Lokavcu

V petek 3. in soboto 4. julija se je pod okriljem športnega društva Slano blato, na asfaltnem igrišču pred dvorano Edmunda Čibeja v Lokavcu, odvijal futsal turnir.

Udeležilo se ga je 16 ekip, ki so bile razdeljene v štiri tekmovalne skupine. Prvi dan so bile odigrane tekme skupin A in B. V četrtfinale sta se uvrstili ekipi Sadjarstvo Štor in Picerija Fontana iz skupine A ter ekipi Servis EZ in Zadnja sekunda iz skupine B. Med ekipami, ki so svoje nogometne veščine pokazale v prvem tekmovalnem dnevu, je nastopila tudi domača ekipa, katera pa se v nadaljnje tekmovanje žal ni uvrstila. V soboto se je tekmovanje nadaljevalo z igranjem tekem skupin C in D. Mesto v četrtfinalu sta si iz skupine C priigrali ekipi Socceros in Navara, iz skupine D pa ekipi Carioce in Burrito Loco.

Ekipe so poskrbele za napete boje in tako smo lahko le ugibali, kdo si bo prislužil naslov najboljšega. Fantje in dekle so kljub visokim temperaturam dali vse od sebe in navijačem pokazali borbeno ter pošteno igro, nad katero je vseskozi bdel sodnik Emil Đukić.
Po napetih finalnih obračunih je prvo mesto osvojila ekipa Sadjarstvo Štor, ki je z rezultatom 2:1 premagala ekipo Carioce. Tretje mesto pa je po dobri igri med ekipo Socceros in ekipo Servis EZ, pri čemer so o zmagi odločale 6-metrovke, pripadlo Soccerosom. Za najboljšega igralca in hkrati najboljšega strelca turnirja je bil izbran Niko Vajda iz ekipe Sadjarstvo Štor, najboljši vratar pa je postal Selmedin Ibrić iz ekipe Carioce. Vsem skupaj iskrene čestitke!

Futsal turnir se je zaključil v poznih večernih urah, ko sta vse, ki so se turnirja udeležili, pozdravila in nagovorila Bojan Pergar, predsednik društva Slano blato ter Angel Vidmar, predsednik KS Lokavec.  Tako ekipam kot navijačem sta se zahvalila za udeležbo na turnirju in jih povabila, da se le-tega udeležijo tudi prihodnje leto.

ŠD Slano blato se zahvaljuje sodelujočim ekipam za udeležbo, sodniku Emilu Đukiću, navijačem in vsem, ki ste nam na kakršenkoli način pomagali pri izvedbi turnirja. Velika zahvala gre tudi KS Lokavec, Avtomehanični delavnici Lokar Gašper, Pekarni Ježek, Eliti Nagode, Sadju in zelenjavi Šabani ter Tehničnim pregledom Avto Krka. Z vašo pomočjo je za nami še en uspešen in borbenosti poln turnir!

Se vidimo prihodnje leto!

ŠD Slano blato

Oglejte si tudi