Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
7°C
TOR.
28°C
10°C
Oceni objavo

Izlet v Bohinj in Robinova zabava

V organizaciji Društva Sožitje Ajdovščina - Vipava smo se 30. avgusta 2016 veselo podali na izlet v Bohinj. Izleta se je udeležilo 54 članov društva.
Po več kot uri vožnje smo iz avtobusa že lahko z zanimanjem gledali mogočne in slikovite gorenjske vrhove, nakar smo se ustavili na Bledu. Ob kavi, sprehodu, vožnji s kočijo smo po dolgem času spet lahko gledali čudovito blejsko jezero. Po naužitju prijetnega blejskega zraka in prijetnega vonja jezera smo se z avtobusom odpeljali naprej v Bohinj. Po kosilu se je ena skupina šla kopat v bazen v Aquapark, druga skupina pa na sprehod ob bohinjskem jezeru. Pod organizacijskim vodstvom članice našega društva Martine Bevk smo se s turistično ladjico peljali po jezeru. Nato smo počakali, da si je lahko tudi ostala polovica članov na hitro ogledala bohinjsko jezero.

Zvečer smo se srečni, veseli, polni radoživosti, poskočnosti prišli vrnili domov. Z Gorenjske smo na Primorsko prinesli polno lepih doživetij.

Z Mavrično druščino na Robinovi zabavi

V soboto, 3. septembra 2016, se je Mavrična druščina v Novi Gorici udeležila Robinove zabave. Letos se je prireditev odvijala na različnih prizoriščih. Na Bevkovem trgu se je odvijal operni koncert, na travniku pred mestno hišo pa še več različnih dogodkov, od otroške predstave Maša in medo do festivala Mladi glas Goriške ... V nadaljevanju je sledil koncert različnih pevcev slovenske glasbe. Najbolj zanimivi so mi bili žonglerji, ki so hodili na visokih hoduljah.

Prav vsak je lahko na Robinovi zabavi zagotovo nekaj le dobil za svojo dušo.

Katja Krkoč in Danijela Deferri, 
Društvo Sožitje Ajdovščina - Vipava,

 

Oglejte si tudi