Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
6°C
JUTRI
27°C
10°C
Oceni objavo

Morje za vse otroke

Bliža se poletje, poletne počitnice in otroci in odrasli se že veselimo morja in sonca in bolj svobodnega poletnega časa.

Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine smo se zato ob koncu šolskega leta posvetili pripravi počitniškega programa. Kot vsako leto bomo pripravili delavnice, tečaje in seveda letovanja.

Letos bodo otroci lahko z nami letovali v Nerezinah med 30. junijem in 8. julijem ter med 19. in 27. julijem, in v Piranu od 19. do 27. julija. Na letovanjih bodo skupaj z našimi prostovoljci in animatorji preživeli aktivne dni ob morju, se kopali, igrali, družili z vrstniki, učili in zabavali, zato vse, ki jih zanima tradicionalno letovanje vabimo, da se prijavijo. Še vedno pa traja tudi dobrodelna akcija s katero želimo otrokom iz socialno šibkejšega okolja omogočiti počitnice ob morju, zato ste iz srca vabljeni, da donirate za ta namen. V letošnjem letu je povpraševanje po brezplačnih počitnicah še večje kot lani, kar je seveda posledica propada mnogih podjetij in krize sploh. Na voljo so vam delno izpolnjeni UPN obrazci za nakazilo, ki ste jih morda že prejeli v poštni nabiralnik, med potekom akcije pa bodo na voljo tudi na plačilnih okencih bank in hranilnic.

Skupaj z vami lahko omogočimo ''Morje za vse otroke''!

Maša Čibej

MDPM Ajdovščina

Oglejte si tudi