Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
6°C
0°C
JUTRI
2°C
1°C
Deli
9438

Ob koncu sezone

V petek, 8. junija, smo v Košarkarskem klubu Ajdovščina organizirali zaključni piknik. Vremenska napoved sicer ni bila najboljša, a smo vseeno upali na sončen dan. Petkovo dopoldne je bilo kislo z nekaj kapljami dežja, a smo se kljub napovedanim vročinskim nevihtam v popoldanskem času odločili, da piknik bo. Z izjemo nekaj kapljic dežja nam je vreme prizaneslo in zabava na Ravnah nad Budanjami se je začela.

Na pikniku se je zbralo okrog 150 podpornikov kluba ter mladih košarkarjev, ki so na igrišču prikazali nekaj svojih spretnosti na mokri podlagi. Starši košarkarjev ter drugi prijatelji košarke smo se družili ter poveselili ob dobri glasbi, hrani in pijači. Klubsko vodstvo je organiziralo srečelov z več kot tristo lepimi dobitki, ki so se jih najbolj razveselili otroci.

Dež nas spremlja že na tretjem zaključnem pikniku zapored, kljub temu pa vsako leto podiramo rekorde po udeležbi ter po odličnem vzdušju... Ne upamo si niti pomisliti, če bo drugo leto lepo vreme. A s piknikom se naše aktivnosti še niso zaključile. Po navadi gredo športni klubi v poletnem času na zaslužen počitek. V KK Ajdovščina pa bo poletni program izjemno pester in zanimiv.

V juniju smo pričeli s predstavitvami Igrive košarke po vrtcih v občinah Ajdovščina in Vipava. Obiskali smo vrtec Vipava, Ribnik in Hubelj, kjer smo košarko predstavili več kot 200 predšolskim otrokom ter jih povabili k vpisu na košarkarske krožke v naslednjem šolskem letu. Prav za najmlajše košarkarje (od 5. do 13. leta) s pomočjo Zavoda za šport Ajdovščina organiziramo tudi košarkarski kamp, ki bo potekal prve štiri tedne v poletnih počitnicah. Kamp je odlična priložnost za počitniško varstvo otrok, saj omogoča izjemno pester in kvaliteten način preživljanja prostega časa. V nekaj dneh se je ob objavi razpisa na košarkarski tabor prijavilo več kot 90 otrok, kar priča o tem, da je košarka v Ajdovščini res izjemno priljubljen šport.

S klubskimi selekcijami pa se odpravljamo na zaslužene počitnice. Ponovno se bomo zbrali 15. avgusta v naši domači dvorani OŠ Šturje, kjer bomo najprej dva tedna pridno trenirali, potem pa se bomo z vsemi klubskimi selekcijami odpravili na košarkarske priprave v Tolmin. Tam bomo preživeli 7 dni v izjemnem naravnem okolju, na voljo bomo imeli športno dvorano, zelo urejene zunanje športne površine ter seveda prijetno okolje reke Soče. Predvsem pa bomo delali to, kar delamo najraje - igrali košarko!

Luka Hrovatin

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij