Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
ČET.
26°C
11°C
Oceni objavo

Novoletna prireditev z dobrodelnim sejmom

V decembru, se je na OŠ Šturje odvila že 13. tradicionalna novoletna prireditev, tokrat z naslovom 'Prižgimo luči svetu'. 
Učenci od 1. – 9. razreda so nas popeljali na potovanje po svetu ter nam s kratkimi igranimi prizori prikazali nekaj nevsakdanjih novoletnih običajev v drugih državah ter pri nas. Vlogo osrednjega elementa prireditve so tokrat zasedle lučke, ki so odganjale temo, torej vse slabo, da bi bila naša pot v novem letu svetla in jasna. 
Režijo tokratne prireditve so prevzele Lili Krapše, Polonca Juretič in Danijela Čermelj. 
Lučke v srcih sta pomagala prižigati oba otroška pevska zbora pod taktirko Danijele Čermelj in Andreje Margon, mladinski pevski zbor, šolski ansambel ter solistka Sara pod vodstvom gospoda Igorja Hodaka, folklorna skupina mentorice Polonce Juretič ter plesne skupine El 1 plesna scena, Plesni center ADC in plesna šola Cigoj. Za likovno podobo in sceno je poskrbela Anuša Blažko z učenci.

Po prireditvi se je dogajanje nadaljevalo v avli, kjer so učenci pripravili sejem izdelkov, s katerimi so zbirali prostovoljne prispevke za šolski sklad. Hvala vsem za obisk in prispevek. 

 

Lili Krapše,

OŠ Šturje Ajdovščina

Oglejte si tudi