Logo MojaObčina.si

Ajdovščina

DANES
17°C
14°C
JUTRI
18°C
9°C
18938

Zbor članov društva invalidov Ajdovščina – Vipava

V petek 6. marca smo se člani društva invalidov Ajdovščina – Vipava zbrali na Zboru članov DI Ajdovščina – Vipava v Okrepčevalnici Nives. Ker so se že čutili vladni ukrepi zaradi koronavirusa je bila udeležba nekoliko manjša. Zaradi vseh občinskih pozivov smo izpustili kulturni program, kar nam je omogočilo, da smo zbor članov izpeljali na čim bolj varen način. V naši sredini smo gostili le predstavnico ZDIS in predstavnika MDI Goriške.

V uvodnem govoru in uradnem delu zbora članov je predsednica društva Manica Jerkič nanizala dogodke, ki smo jih uspešno izvedli v letu 2019. Povedala je, da je društvo poslovalo pozitivno po zastavljenih smernicah in ob upoštevanju FIHO in ZDIS priporočil.

Zahvalila se je vsem poverjenikom, ki so redno obiskovali naše člane na terenu, vsem članicam socialne komisije, ki so vedno pripravile manjša presenečenja za naše starejše in druge člane, vsem športnikom za dosežene lepe rezultate v različnih športnih panoga, vsem članom, ki so v funkcijah in vsem ostalim članom, ki so ji priskočili na pomoč, ko jih je potrebovala. Poudarila je, da je odraz uspešnega poslovanja društva prav v tem skupnem delu, ki ga je vsak dan več in enotnem mišljenju. Zahvalila se je tudi vsem sponzorjem, ki podpirajo delovanje društva in občini Ajdovščina in Vipava.

Predlagane točke dnevnega reda zbora članov so bile hitro soglasno potrjene, kar nam dokazuje, da se člani našega društva strinjajo z načinom delovanja in podpirajo sedanje vodstvo.

Vsem prisotnim članicam je za 8. marec podelila rožico in jim čestitala za njihov praznik. Tudi člani so bili deležni majhne sladke pozornosti. Sledila je pogostitev ob prijetnem druženju članov.

Predsednica društva DI Ajdovščina- Vipava Manica Jerkič vse svoje članice in člane (ki smo rizična skupina) v tem nemirnem času, ko nas obdaja nevidni koronavirus poziva in naproša, da dosledno upoštevajo vsa navodila, ki nam jih posredujejo vladne in občinske organizacije. Sami lahko zase in naše najbližje, ki jih imamo radi, naredimo največ. Ostanimo doma in bodimo v teh težkih časih potrpežljivi in strpni do okolice.

Vsem članicam in članov želi obilo zdravja.

 

pisarna DI

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi