Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Ocenjevanje hiš, obnovljenih objektov starejšega datuma , javnih objektov...

Komisija za lepše okolje, ki deluje v okviru TD Blagajana Vrhnika, vsako leto ocenjuje videz kraja - hiš, balkonov, kmetij.

Člani komisije za lepše okolje bomo tako kot vsako leto opazovali in ocenili najlepše hiše, stare obnovljene objekte in najlepše javne objekte (šole, vrtci, različni javni zavodi,  objekti državnih in lokalnih inštitucij, muzeji, knjižnice, galerije in drugi objekti javnega značaja), pri katerih bomo opazovali zunanjo urejenost, dostopnost objektov in notranjo urejenost, seveda v delu za obiskovalce. Če po vašem mnenju kateri od javnih objektov izstopa po svojem videzu in urejenosti nas obvestite in glasujte za najlepši javni objekt v naši občini. Ocenjevali bomo urejenost javne stavbe (fasada, cvetličenje, vhod, dostop, čistoča notranjih prostorov, parkirišče..) in čistočo javne površine (smeti na zelenicah in drugih površinah, vzdrževano drevje, cvetlične grede, urejene poti).


Prosimo, da nam do 10.7.2013 pošljete vaša opažanja s terena. Vaše predloge si bomo ogledali in jih ocenili. V avgustu na seji upravnega odbora TD Blagajana, bomo izbrali ter nagradili najlepše. Obvestite nas lahko z izpolnjenim glasovalnim lističem, ki ga najdete v Našem časopisu ali po elektronski pošti na naslov: drustvo.blagajana@kabelnet.net. Na elektronski naslov nam lahko pošljete tudi fotografijo objekta, za katerega menite, da si zasluži priznanje.


Tako letos iščemo:

  • najlepše urejene hiše,
  • najlepše obnovljene objekte starejšega datuma - kmetije, domačije, hiše ali ohranjene starejše portale,
  • najlepši javni objekt v naši občini.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje in pozdravljamo vse ljubitelje lepega in prijaznega okolja.

Oglejte si tudi