Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Imamo defibrilator - vabljeni na izobraževanje!

S prispevki odgovornih podjetnikov in posameznikov smo zbrali dovolj denarja, da smo krajanom občine Vransko kupili javno dostopen samodejni zunanji defibrilator. Zdaj je prav, da smo tudi krajani odgovorni in se naučimo, kako napravo, ki rešuje življenja vam in vašim bližnjim, pravilno uporabljamo. 26. oktobra ob 18. uri v športni dvorani Vransko.
Ko smo v začetku oktobra zagnali akcijo za nakup defibrilatorja, je bil odziv podjetnikov in krajanov izjemen. Defibrilator smo kupili in ga že namestili v omarico na vrtcu, da je 24 ur dnevno na voljo vsem, ki ga potrebujete. Čeprav upam, da ga nihče nikoli ne bo potreboval, je prav, da se naučimo, kako ga pravilno in primerno uporavljati, če se kdaj pojavi potreba.

Zato bomo skupaj z organizacijo iHelp in prostovoljci v sredo, 26. oktobra ob 18.00 v športni dvorani Vransko pripravili izobraževanje iz temeljnih postopkov oživljanja. S prostovoljci boste lahko praktično preizkusili defibrilator in obnovili znanje iz zunanje masaže srca, umetnega diganja ter drugih postopkov, ki lahko vam in vašim bližnjim rešijo življenje.


Prosim vas, da to vabilo razpošljete čim več ljudem. Več, kot se nas bo naučilo, kako pomagati drugim, bolj bomo krajani varni.

Zaradi lažje organizacije bi bilo super, če lahko svojo udeležbo potrdite na tej povezavi ... da vemo, ali bo tretjina telovadnice dovolj.

https://www.facebook.com/events/1595894730720484/

Oglejte si tudi