Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
5°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

Nega, zdravje in dobro počutje

Zdravje in lepota prihajata iz človeka. Skrb za zdravje, ki je pogoj za srečno in polno življenje vsakega posameznika, je prepuščena nam. Pravilna prehrana, zdravo življenje, gibanje in veder pogled na svet niso vedno dovolj. Ob težavah s hrbtenico in kožo vam pomaga terapevtka v Kozmetičnem studiu Jablana.
Pred osmimi leti se je Nataša Strašek v želji po kakovostnejših storitvah in bolj osebnem odnosu do strank odločila za samostojno poklicno pot. Tako je tudi nastal Kozmetični studio Jablana, ki je pred dobrima dvema letoma odprl svoja vrata. Po izobrazbi je medicinski in kozmetični tehnik. Njena želja po znanju jo je vodila še na različna izobraževanja, ki ji pomagajo, da uspešno pomaga ljudem, ki imajo težave s kožo in hrbtenico. Njeno osnovno dejavnost predstavljajo nega obraza, telesa in pedikura. Posebno pozornost namenja bolnikom z diabetesom in skrbi za zdravje njihovih stopal in vzdrževanje stanja po raznih zapletih. Znanje je izpopolnila na triletnem izobraževanju za shiatsu terapevta mednarodno priznane šole Shiatsu internacional iz Velike Britanije. Shiatsu temelji na teoriji, da se po telesu pretaka energija po kanalih, ki se imenujejo meridiani. Pritisk na ključne točke uravnava pretok energije in tako izboljšuje zdravje in dobro počutje. Svoje znanje je nadgrajevala na področju limfne drenaže, oskrbe diabetičnega stopala, terapevtske masaže hrbta po posegih; ob tem pa se je udeleževala raznih internih izobraževanj s področja nege, kozmetike in pedikure. Iz njenih izkušenj se ljudje, mladi in starejši, vedno bolj zavedajo pomena skrbi za telo, zdravje in dobro počutje.

Nataša Strašek je gospa, ki teži k življenju v naravi, je preprosta in pri delu uporablja naravne materiale. Ljudem svetuje glede zdravega načina življenja, prehrane, gibanja in obvladovanja stresa. Prepričana je, da lepota prihaja iz človeka in njegovih ravnanj. O vsem tem ljudem le svetuje, ampak tudi sama živi tako. Je vedra, ukvarja se s tekom, plesom, vrtnari in rada  kuha. Njen dan se začne z jogo in zdravim zajtrkom, nadaljuje pa z delom v studiu. Za dobro počutje prisega na energijsko vadbo či gong, pri kateri se usklajujejo dihalne tehnike, gibanje, pozornost, koncentracija in meditacija. Ta energijska telovadba pripomore, da zaživimo v harmoniji s samim seboj in bližnjimi. Njena radovednost jo vodi po svetu, kjer z družino spoznava nove kraje in ljudi, hkrati pa širi svoje strokovno znanje.

Cene storitev v Kozmetičnem studiu Jablana so dostopne, storitve strokovne in kakovostne. V mesecu decembru lahko poiščete praznično ponudbo in si na spletnem naslovu www.studiojablana.si preberete več o njeni dejavnosti in ponudbi.

 

Lea Sreš

Foto: osebni arhiv Nataše Strašek

 

Oglejte si tudi