Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Teniški klub Vojnik - sezona 2011

V Teniškem klubu Vojnik smo tudi v letošnji sezoni z veseljem ponovili začetne teniške tečaje za otroke starostne skupine od 6 let do 20 let, saj je tudi tokrat bilo veliko zanimanje s strani staršev in interes otrok, ki so želeli preživeti počitnice v športnem duhu.
10-urne tečaje smo izvajali prve tri tedne v mesecu juliju, v dopoldanskem času. Otroci so spoznali in osvojili osnove gibanja in osnove teniških udarcev skozi animacijo različnih igralnih vaj in teniške igre, za katero sta poskrbela trenerja, Sebastjan Leber in Gorazd Štor, oba dolgoletna igralca in ljubitelja tenisa.

 

Tečaja se je udeležilo 30 otrok, različne starosti, katerim smo poizkušali z raznolikostjo programa priučiti osnove igranja tenisa. V ospredju je še vedno druženje in povezovanje otrok ter kvalitetno preživeti prosti čas. Veliko otrok se je nad  igro tenisa navdušilo in z njo nadaljevalo. V teniškem klubu smo bili presenečeni z udeležbo ter odzivom otrok in staršev, tako bomo v  sam program društva za prihodnje vključili tudi šolo tenisa za otroke. Teniška šola poteka večinoma v skupini prav zaradi druženja in sodelovanja skozi vso sezono.

 

Letošnjo sezono smo izvajali tudi osnovne in nadaljevalne tečaje za odrasle, za katere lahko trdimo, da so vsi udeleženci presenetili s svojo vztrajnostjo in osvojenim znanjem.

Za nami bo kmalu še ena uspešna sezona za katero so predvsem poskrbeli zvesti člani kluba s svojimi rezultati, dobro voljo pri vključevanju v izvajanje programov ter vzdrževanju in urejanju igrišča z okolico. Zahvala gre tudi našim sponzorjem in občini Vojnik, saj nam brez njih ne bi uspelo.

Predsednica:

Simona Matko

 

Oglejte si tudi