Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Projekt Mladim se dogaja

Mlade zanimajo informacije, ki širijo njihov pogled v poslovni svet in tako dobivajo priložnosti, da se spopadejo z realnimi izzivi. V projektu Mladim se dogaja bodo sodelovali z vodstvom podjetij, ki so razpisala pozive.

V projektu Mladim se dogaja, ki je pod okriljem agencije SPIRIT, dobivajo priložnost brezposelni, dijaki, študentje, samozaposleni ali zaposleni, stari med 15 in 30 let. Zanje so pripravili brezplačno podjetniško delavnico, izobraževanje bo potekalo od 22. do 30. januarja 2016, v prostorih Fakultete za komercialne in poslovne vede na Lavi 7 v Celju.

 Vse informacije za udeležence najdete na spletni strani:

http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim.

Poglejte izzive, ki smo jih za vas pripravili skupaj s slovenskimi podjetji in organizacijami. S sodelovanjem na delavnici se boste spoznali z vitkim inoviranjem, ki ga pri reševanju izzivov uporabljajo tudi start upi in inovativna podjetja. Prav tako se boste lahko osebno predstavili odločevalcem v sodelujočih podjetjih. Odločitev je vaša. S klikom izberite IZZIV, ki ga boste v timu, ob mentorski podpori, reševali in ob zaključku vaše rešitve predstavili podjetju. Na spletni povezavi http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/delavnica-v-celju-22-do-30-1-2016 so objavljeni izzivi, sodelujoča podjetja in prijavnica na delavnico.

Več o programu delavnic najdete na spletni povezavi: http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/program-delavnice-za-mlade.
Kontakt: izzivimladim@spiritslovenia.si
 

Delavnico organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnima partnerjema Območno obrtno-podjetniško zbornico Celje in Fakulteto za komercialne in poslovne vede. Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Poglejte priloženo datoteko. »There‘s a way, to do it better. Find it!« (T. Edison)

 

Mag. Tatjana Štinek, samostojna svetovalka Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje

Povzela: Lea Sreš

Oglejte si tudi