Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Komedija Dijaški dom za babice

Druženje pomeni koristno preživljanje prostega časa, zabavo in tudi učenje iz izkušenj. Prav zaradi naštetega so izleti Turističnega društva Nova Cerkev dobro obiskani. Popoldanski izlet je krajane popeljal na ogled komedije Dijaški dom za babice.
Postal je običaj, da si ogledamo vsako prvo izvedbo KUD Simon Gregorčič v Veliki Nedelji na prostem. Običajno nam igralci vrnejo obisk ob naši prireditvi Nedeljsko grajsko popoldne na gradu Lemberg. Na pot se je odpravilo osemintrideset udeležencev. Ogledali so si kmetijo Kumar, ki je znana po integrirani pridelavi hrane. Pred ogledom predstave so v grajskih prostorih gostitelji pripravili pogostitev za našo skupino. V večernih urah je sledil ogled komedije Dijaški dom za babice, ki je polna komičnih zapletov in zdravega humorja, vzetega iz vsakdanjega življenja. Marsikdo izmed gledalcev se je po predstavi zamislil, saj je poanta zgodbe poučna, ker navaja na strpnost med generacijami.

 

Pa še povabilo na Nedeljsko grajsko popoldne, ki bo 14. septembra na gradu Lemberg. Med kulturnim programom si boste lahko ogledali tudi komedijo Dijaški dom za babice.

 

Lea Sreš

 

Oglejte si tudi