Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Srečanja in izleti Društva upokojencev Vojnik

Nič kaj prijetno deževno poletje se že nagiba proti jeseni. Toda mi še vztrajamo in pripravljamo srečanja in prireditve za zveste člane društva.

Pretekli izleti in srečanja


Spomladi smo se odpravili na izlet v Italijo. Žal so nekateri zamudili s prijavo ali so jo spregledali in so druženje zamudili. Zato na tem mestu ponovno vabimo vse, ki vas srečanja in prireditve Društva upokojencev Vojnik zanimajo, da večkrat pokličete v našo pisarno in tako izveste za prihajajoče dejavnosti društva. Le tako se boste lahko pravočasno prijavili in si zagotovili dobro mero zabave. Prepričani smo, da bodo tako tudi izleti bolje obiskani. Lani smo se 30. avgusta želeli udeležiti srečanja zamejskih upokojencev v Pliberku, a je bilo le 7 prijavljenih (zato seveda nismo odšli). Za malo mašo, 8. septembra, je bilo romanje na Brezje in se je prijavilo nekoliko več naših članov. Zelo slaba udeležba je bila na srečanju upokojencev celjske pokrajine 11. septembra v Podčetrtku.

 

Prihajajoči dogodki


Do konca leta 2014 imamo predvidenih še kar nekaj srečanj. Na začetku oktobra bo piknik pod šotorom v Vojniku; 10. oktobra se začne tedenski dopust upokojencev v Izoli. V novembru je martinovanje; 8. novembra ob 10. uri pa ste vabljeni na kuhanje ričeta pod šotorom. Kuhanje ričeta pripravlja Društvo vinogradnikov Vojnik, mi jim bomo samo pomagali, da bo bolj veselo in da bo večja udeležba. V drugi polovici oktobra pripravljamo še en veliki dogodek: Mešani komorni pevski zbor praznuje 10. obletnico svojega delovanja – te prireditve, ki bo v Vojniku, ne smete zamuditi.

Tisti, ki se nam želite pridružiti ob zaključku leta 2014, nam pravočasno sporočite, da rezerviramo prostor za zabavo in poskrbimo za prevoz.

 

Za dodatne informacije in prijave nas lahko pokličete na društveno številko: 03 57 72 616.

 

Veselimo se skupnega druženja!

 

Ivan Robačer, predsednik DUV

Foto: Jure Vovk

Oglejte si tudi