Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
5°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

V Vojniku nova prodajalna Galeb

Galeb svet perila je 8. marca odprl novo trgovino na Vinterjevi 6, nad Mercatorjem v Vojniku, in po nekaj mesecih lahko ponovno obiščete zgornje nadstropje Mercatorjeve trgovine. Ponujajo nam veliko izbiro spodnjega perila, oblačil, posteljnine, hišnega tekstila, prav tako boste v trgovini našli tudi kakšno idejo za darilo.
Podjetje Galeb-trade d. o. o. ima svojo lastno mrežo prodajaln imenovano »GALEB SVET PERILA«, ki je razpršena po celotni Sloveniji. V trgovinah lahko kupci najdemo blagovne znamke Galeb, Calida, Pounje in Snelly ter še ostale, kot so Triumph, Konfekcija Julija, Konfekcija Barbi, Joe & Luca. Izbirate lahko med žensko in moško konfekcijo, spodnjim perilom in pižamami, udobnih modelov in naravnih materialov. Prav tako vam nudijo velik izbor nogavic. Prodajalna v Vojniku sodi med večje, v Sloveniji jih imajo še 12.

Za kupce iz Vojnika in okolice je nova trgovina zanimiva zaradi ponudbe. Na njihovih policah boste našli  žensko in moško konfekcijo, žensko in moško spodnje perilo, spalni program, hišni tekstil, polzamentarijo (elastke, sukanci, zadrge, volna idr.), ženske in moške nogavice, darilni program in še mnogo drugega blaga. Glavna značilnost vseh Galebovih znamk je visoka kakovost po ugodni ceni. Vsi materiali so preizkušeni in so prijazni okolju. Izbor je izredno širok. Moško in žensko spodnje perilo Galeb je iz 100% bombaža, ki je še vedno najbolj priljubljen in prijazen koži.

V prodajali Galeb v Vojniku vam bosta postregli prijazni prodajalki, ki vam bosta svetovali glede na želje in potrebe. Poslovodja trgovine je Lidija Podpečan, ki je že vrsto let vodila prejšnjo trgovino. Njene izkušnje so porok, da bo na policah tisto blago, ki je v našem okolju iskano. Na policah najdemo tudi oblačila za različne priložnosti  za oba spola.  Vabljeni v Galeb v Vojniku.

Tekst in foto: Lea Sreš

 

 

 

Oglejte si tudi