Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Popolna zapora Prušnikove ulice

Na območju Občine Vojnik poteka izvajanje protipoplavnih ukrepov, ki zajema tudi urejanje podzemnih kanalov meteornih voda. Trase kanalov potekajo pod cestami, kar zahteva občasne popolne zapore določenih odsekov ulic v Vojniku.

Od 13. novembra 2015 je popolna zapora Prušnikove ulice. V času zapore je promet preusmerjen na obvozne ceste tako, da je dovoz do Osnovne šole Vojnik, Vrtca Mavrica, Špesovega doma in v smeri Dobrotina mogoč po ulici Stanka Kvedra, mimo farne cerkve in novega stanovanjskega objekta na Vojniški gmajni ter po Poti na Dobrotin do Prušnikove ulice. Obvoz je na vseh križiščih označen z ustrezno prometno signalizacijo, kot je prikazano na priloženi sliki. V času zapore bo ob gradbišču urejen zavarovan prehod za pešce. 

Zapora bo predvidoma potrebna do 20. novembra 2015. Za tem se bodo dela začela na naslednjem odseku, s popolno zaporo odseka Ulice bratov Jančarjev in drugačnim obvozom, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.

Vse uporabnike vljudno prosimo za razumevanje, strpnost in spoštovanje vertikalne in talne prometne signalizacije. Le tako bomo lahko motnjo v prometu obdržali v še sprejemljivih okvirih in omogočili reševalnim in drugim vozilom na nujnih vožnjah dostop do javnih objektov ter njihovo nemoteno delovanje.


Jelka Gregorc, višja svetovalka za okolje in prostor

 

Oglejte si tudi