Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Dobrodelna plesna predstava - Le pleši

Plesna šola Blue Butterfly dance je v sodelovanju z Občino Vojnik s svojimi plesnimi skupinami v KD Vojnik pripravila plesno predstavo, katere izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili zato, da bo šestim zlorabljenim osebam nudena učinkovita terapija, ki jim bo pomagala na njihovi poti v lepše življenje.
Na odru KD v Vojniku so se predstavili mladi plesalci, ki plešejo v plesni šoli pobudnice dobrodelne predstave, Barbare Felzer, ki o delu z otroki pravi: »Prijetno je spremljati otroke, ki odraščajo.  Ponosni smo na vsak njihov plesni korak, ki ga usvojijo. Ples in delo z otroki je naša strast, to nas navdihuje, dviguje in dela srečne.»

 

Pod mentorstvom in ob  koreografijah plesnih učiteljic Mojce Marko in Miše Hrabra so dobrodelno plesno predstavo odplesali najmlajši plesalci vrtcev iz Vojnika in Šoštanja ter plesalci OŠ Dobrna, OŠ Prebold in OŠ Vojnik.

 

Mladi plesalci so s svojo  energijo in predanostjo plesnim ritmom spodbudili obiskovalce v dvorani, ki so njihove plesne koreografije nagradili z aplavzi, kateri so nagrada za opravljeno delo in spodbuda za naprej.

 

Z ogledom plesne predstave Le pleši pa njeni obiskovalci niso bili deležni le plesnih nastopov, ampak so z nakupom vstopnice postali del velike zgodbe o pomoči  tistim, ki jim je nasmeh z obraza izginil.   

 

                                                                                              Lidija Eler Jazbinšek

 

 

  

Oglejte si tudi