Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
4°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Mlajši dečki A državni prvaki

Finalni turnir mlajših dečkov A je potekal 12. 5. 2012 v dvorani Mokerc - Ig. Na finalni turnir so se poleg RK Trima Trebnje uvrstili še ŠD Morkec - Ig, RK Celje Pivovarna Laško in RK Jeruzalem Ormož. Mladi Trebanjci so na finalnem turnirju odigrali tri tekme in vse tri zmagali ter tako zasluženo osvojili 1. mesto v državi. Tako so že drugo leto zapored postali državni prvaki! Fantje vse čestitke!
REZULTATI:

SOBOTA, 12. 5. 2012

11.15 1. tekma: RK Trimo Trebnje : RK Jeruzalem Ormož     20 : 16

14.00 2. tekma: ŠD Mokerc – IG : RK Trimo Trebnje         17 : 23
15.00 3. tekma: RK Trimo Trebnje : RK Celje Pivovarna Laško  19 : 16



KONČNI VRSTNI RED:
1. mesto: RK Trimo Trebnje
2. mesto: ŠD Mokerc - Ig
3. mesto: RK Celje Pivovarna Laško
4. mesto: RK Jeruzalem Ormož


Za ekipo mlajših dečkov A so nastopali naslednji igralci: Kotar Miha, Kotar Marko, Majzelj Timotej, Horžen Kristjan, Poglavc Urh, Hostnik Mihael,  Medved Žiga, Hriberšek David, Žugčič Dominik, Tomšič Miha, Žugčič Dominik, Brezovar Andraž, Falkner Luka, Jaklič Nejc, Rogelj Luka, Candellari, Aljaž Hribar, Jerlah Amadej in Zakošek Žan.

Mlajši dečki A so celotno sezono končali brez poraza ter tako brez večjih težav ugnali vso slovensko konkurenco ter zasluženo dvignili pokal za 1. mesto. V letošnjem letu smo v RK Trimo Trebnje izjemno ponosni na vse mlajše selekcije, saj dosegajo izredne uspehe. Mladinska ekipa je osvojila 2. mesto v državi. Starejši dečki A so v celotni sezoni doživeli le en poraz in končali na drugem mestu v državi. Starejši dečki B so bili skozi celotno sezono prav tako neporaženi in zasedli prvo mesto. Najmlajši trebanjski rokometaši pa so osvojili končno 6. mesto v državi. Rezultati mlajših selekcij se bodo to sezono pisali v zgodovino RK Trimo Trebnje, saj je letošnja sezona rezultatsko  daleč najuspešnejša v zgodovini trebanjskega kluba!


Oglejte si tudi