Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Starejši dečki A državni podprvaki

2. in 13. 5 2012 je potekal v Krškem finalni turnir za stareje dečke A. Na finalni turnir so se poleg RK Trima Trebnje uvrstili še RK Krško, RK Celje Pivovarna Laško in RK Cimos Koper. Trebanjski rokometaši so odigrali v soboto dve tekmi ter obe zmagali, premagali so Koper in Celje. V nedeljo so igrali proti domačinom in jim žal morati priznati premoč. Tako so mladi Trebanjci zasedli odlično 2. mesto v državi kar je sijajen rezultat, saj so bili v celotni sezoni premagani le enkrat.
REZULTATI:

SOBOTA, 12. 5. 2012

12.30: 1. tekma: RK Celje Pivovarna Laško : RK Trimo Trebnje     21 : 23  (9 : 12)

15.30: 2. tekma: RK Cimos Koper : RK Trimo Trebnje         21 : 22   (10 : 13)

NEDELJA, 13. 5 2012

12:30: 3. tekma: RK Krško : RK Trimo Trebnje    19 : 12   (9 : 7)


KONČNI VRSTNI RED:
1. mesto: RK Krško
2. mesto: RK Trimo Trebnje
3. mesto: RK Celje Pivovarna Laško
4. mesto: RK Cimos Koper


Za ekipo starejših dečkov A so nastopali: Matic Kotar, Valentin Mlakar, Marcel Kepa, Iztok Mikec, Jan Kralj, Luka Povhe, Gregor Potrebuješ, Gašper Potrebuješ, Nino Špelič, Urban Verbič,  Andraž Zaplotnik, Timotej Gruden, Jakob Stare, Miha Krevs, Nejc Vencelj in Žiga Urbič.


Starejši dečki A, ki so v celotni sezoni odigrali skupno 31 tekem so bili le enkrat poraženi ravno na finalnem turnirju proti ekipi iz Krškega. Ekipa RK Krško je zasluženo osvojila prvo mesto, saj je bila na tekmi proti Trebanjcem resnično boljša. Trimovci pa so zasluženo dvignili pokal za 2. mesto v državi, saj jim je uspelo premagati tako Koper kot Celje. Vsi skupaj smo lahko izredno ponosni na mlade rokometaše v trebanjskem klubu, saj letos dosegajo izredne uspehe. Lahko rečem le to, da sem na fante izredno ponosen in želim si, da bi fantje še naprej tako zavzeto in trdno trenirali kot so letošnjo sezono. Fantom iskreno čestitam za osvojeno srebro ter vam želim v bodoče še obilo športnih uspehov.


Oglejte si tudi