Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
NED.
23°C
10°C
Oceni objavo

Osnovnošolke ne zamudite

Le še nekaj dni do vseevropskega dneva odbojke; OneDayMore4Volleyball. Deklice osnovnih šol Dravinjske doline se lahko spoznate z odbojko v Zrečah.
Odbojkarice OK Swatycomet Zreče in njihovi trenerji vabijo VSE deklice OŠ Zreče in sosednjih osnovnih šol, ki si želite spoznati odbojko, da iskoristite izjemno priložnost in doživite odbojko sovrstnic, ki se s tem športom ukvarjajo tudi v klubskih vrstah. Bodite radovedne in spoznajte lepote in zabavo v tem lepem športu. Športu, v katerem ni fizičnega kontakta in borbe z nasprotnikom. Je pa borba z žogo, ki jo pošilja nasprotna ekipa v naše igralno polje z željo, da naredimo napako in nasprotnice osvojijo točko. 

V okviru projekta OneDayMore4Volleyball bomo v ponedeljek med  16.-18. uro organizirali zabavno srečanje z enim NAJBOLJ priljubljenih ekipnih športov v Sloveniji - ODBOJKO. To je tudi edina ekipna športa panoga, ki je prinesla v letu 2015 medaljo za Republiko Slovenijo in edina ekipna športna panoga, katere državna reprezentanca Slovenije nastopa v SVETOVNI LIGI!! Ob članski državni reprezentanci imamo tudi zelo uspešne državne selekcije v mladinskih in kadetskih vrstah. V kadetski izbrani vrsti igra tudi ZREČANKA in do nedavnega tudi članica OK Swatycomet Zreče Tonka Pučnik.

Torej osnovnošolke, vabljene, da se v dveh urah zabavate s tem lepim ekipnim športom, v katerem lahko svoje vzornice in vzornike najdete zagotovo v domačih, slovenskih igralkah in igralcih, ki nizajo izjemne mednarodne uspehe!! Med tekmo OK Swatycomet Zreče in OK Celje bomo žrebali tudi praktične športne nagrade med udeleženke popoldanskega dogajanja!!

Povezave

Facebook
Okzrece

Oglejte si tudi