Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

KVALIFIKACIJE 1. SFL: NAZARČANI USTAVILI ZMAGOVALNI NIZ KMN SEVNICE

Prva kvalifikacijska tekma za 1. Slovensko futsal ligo se ni začela po načrtih sevniškega stratega Mitje Jonteza. Na gostovanju pri KMN Nazarje Glin so izgubili s 7:4.
Nazarčani so se odlično pripravili na tekmo in v uvodnih minutah vodili z 2:0. Sevničani so si priigrali kar nekaj priložnosti, vendar so bili v zaključkih akcij premalo zbrani. V 19. minuti je Koprivnjak izkoristil zmedo v kazenskem prostoru in mu je uspelo premagati domačega vratarja. Veselje Sevničanov se še ni poleglo, ko so Nazarčani v naslednjem napadu rezultat zvišali na 3:1. S tem rezutatom se je končal polčas.

V šesti minuti drugega polčasa se je Jontez odločil, da bo zaigral z vratarjem v polju. Tvegana igra se Sevničanom ni obrestovala, saj so gostitelji odlično igrali v obrambi. V sevniški mreži so tako končale še štiri žoge. Poraz so s svojimi zadetki omili Martič, Nečemer in Balagić.

Za vstop oziroma ostanek v 1. SlovenskI futsal ligI so potrebne tri zmage. Drugo tekmo bodo spet gostili KMN Nazarje Glin.

U 21: MLADINCI KLJUB PORAZU V FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA


Na povratni polfinalni tekmi mladinskega državnega prvenstva U 21 so Sevničani izgubili s 3:1. Na prvi pofinalni tekmi v Sevnici je bilo 3:3, vendar je disciplinski organ izdal sklep in gostujoči igralec Aljaž Kusterle ni smel igrati, saj je na članski tekmi prejel rdeči karton. Zato so tekmo registrirali s 5:0 v korist gostiteljev.

Kobaridčani so odločno začeli tekmo in v prvem počasu vodili z 2:0. Ko je kapetan KMN Sevnice Nečemer v drugem polčasu zadel gol in je bil rezultat 3:1, je bilo jasno, da bodo napredovali v finale. Treba pa je poudariti, da so Sevničani v Kobaridu igrali v zelo okrnjeni zasedbi, saj so manjkali kar štirje ključni igralci: Krnc, Martič, Račič in Kugler.

KMN Sevnica se je v finale uvrstila s skupnim rezultatom 6:3, igrali pa bodo s Predilnico Litija.

Oglejte si tudi