Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

Rokomet za starejše učence

Dne 14. decembra 2012, je na Senovem in v Leskovcu pri Krškem potekalo področno tekmovanje v rokometu za starejše učence. Na Senovem je slavila OŠ Sevnica, v Leskovcu pa so prvo mesto zasedli učenci OŠ Boštanj.

Finalna tekma je potekala med rokometaši OŠ Sevnica in OŠ Boštanj in je bila zelo razburljiva in napeta. Spodbujanje s klopi je bilo zelo glasno, dodatnih navijačev pa žal ni bilo. Pokal za prvo mesto so dobili zelo bojeviti učenci OŠ Sevnica. Denis Kneževič je dobil priznanje za najboljšega vratarja na tekmi, Miha Mihev pa za odlično igranje na desnem krilu. Igralce OŠ Sevnica je ves čas bodril trener Igor Povše. Obe ekipi, ki sta sodelovali v finalu področnega prvenstva, se bosta udeležili četrtfinala državnega tekmovanja. Ekipi se zavedata, da je pot do zmage še zelo dolga in bo potrebnih še veliko treningov, da se bodo uresničile njihove želje.

Rokomet je šport, pri katerem morajo vsi igralci sodelovati in biti prijatelji, zato mislim, da je vsako takšno tekmovanje pomembno za vse, ki sodelujejo, saj je tudi šport način povezovanja in sklepanja novih prijateljstev.

Anže Jazbinšek, 9. b

OŠ Sava Kladnika Sevnica

Oglejte si tudi