Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

Počitniško varstvo v Mladinskem centru Sevnica

Za otroke v središču Sevnice bo med letošnjimi počitnicami poskrbljeno kakovostno počitniško varstvo v prostorih Mladinskega centra Sevnica (nad NLB Sevnica, prostori nekdanje knjižnice). Otroci se bodo lahko sproščeno družili ob družabnih in športnih igrah (ročni nogomet, namizni tenis, pikado …), izvajali bodo ustvarjalne delavnice in si ogledali kakšen otroški film. V dopoldanskem času se bodo otroci podali tudi na igrišče in se zabavali z igro med dvema ognjema in drugimi rekreativnimi igrami. Varstvo bo izvajalo zadostno število odraslih animatorjev, ki bodo poskrbeli za prijetno počutje otrok. Udeležba je brezplačna, otroci malico prinesejo s seboj v nahrbtniku, varstva pa se lahko udeležijo tudi za krajši čas. Mladinski center bo sicer v poletnem času odprt med 10.00 in 15.00 uro.

Tradicionalne igre brez meja pa bodo letos potekale na treh lokacijah, in sicer od 12. do 16. 8. na Lukovcu, od 19. do 23. 8. v Boštanju in od  26.8. do 30.8. v Sevnici.

Počitniško varstvo otrok ter igre brez meja izvaja Družinski inštitut Zaupanje v sodelovanju s KŠTM Sevnica, omogočajo pa jih Občina Sevnica, MDDSZ ter generalni sponzor Družinskega inštituta Zaupanje, podjetje HESS, d.o.o..

 

                                                                                 Vir: Družinski inštitut Zaupanje

Oglejte si tudi