Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Godbeniki presegli pričakovanje

 

 Godba Slovenskih železnic iz Zidanega Mosta pod taktirko Franca Lipovška je z Uverturo 1812 in domačima pritrkovalcema, Stanetom in Barbaro Erman, začela tradicionalni božično-novoletni koncert. Z dvema pesmima se nam je predstavil  OMPZ Kresnica. Godbeniki so nadaljevali koncert s skladbo III. stavka iz suite za klarinet v izvedbi solista Jurija Martinčiča. Da je bilo vse še nekoliko konjeniško, so solisti Sergej Sumrak, Rok Pelc in Rok Turnšek odigrali skladbo Galop za tri trobente. Za tem sta bili na vrsti skladbi Rezervistova uspavanka iz Suite v solistični izvedbi Nejca Zahrastnika  ter Cik-cak za ksilofon, ki jo je več kot odlično izvajal Ernest Kramar.

Prešerno razpoloženo občinstvo je v leta slovenske popevke popeljala odlična solistka Jana Mrežar s pesmijo Med iskrenimi ljudmi in vsem dobro znano Zato sem noro te ljubila.

Za vrhunec večera je spet poskrbel Jani Krivec. Kar prehitro so se končale skladbe Vrača se pomlad, Mati, bodiva prijatelja, Suspicious Minds An American Trilogy.

Nastop mlade solistke Ane Zec z violino s skladbo Čardaš je bil prijeten za oko in za ušesa, saj se je ob njenem nastopu marsikomu orosilo oko. S Silvestrskim poljubom so godbeniki sklenili koncert.

Ob dobrih željah predsednika KS Šentjanž Boštjana Krmelja in župana Srečka Ocvirka za prihodnje leto smo klenili dvourno prireditev.

 

Društvo rejcev in ljubiteljev konj Šentjanž se zahvaljuje vsem nastopajočim, povezovalcema programa Jožici Pelko in Boštjanu Repovžu, saj so svoje delo opravili več kot odlično. Cvetličarni Zelena pika za cvetlični aranžma, vsem, ki ste se odzvali našemu povabilu, predvsem pa vam, spoštovani krajani in drugi obiskovalci.

 

Oglejte si tudi