Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Praznovala je krajevna skupnost Tržišče

Krajevna skupnost Tržišče je v petek, 23. maja, v tamkajšnji kulturni dvorani z osrednjo slovesnostjo obeležila svoj krajevni praznik. Vsebinska nit slovesnosti in skrbno pripravljenih točk programa je bil pomen gasilstva, tej plemeniti dejavnosti pa so Tržiščani posvetili tudi razstavo.


Zbrane na slovesnosti sta nagovorila predsednik krajevne skupnosti Janez Virant in župan Srečko Ocvirk,ki sta čestitala krajanom ob prazniku ter predstavila izvedeno oziroma načtovano delo na območju krajevne skupnosti. V programu prireditve so se predstavili učenci Osnovne šole Tržišče, ljudske pevke s Telč, pevci Društva vinogradnikov Malkovec, humorista Martin in Micka ter Mlade žurerke. Program je povezovala Irena Klukej.


Ob tej priložnosti so bila podeljena priznanja krajanom, ki pomembno soustvarjajo družbeno življenje in utrip krajevne skupnosti, in sicer Ivanu Pungerčarju za življenjsko delo, Ireni Lindič za dolgoletno delo na področju turizma in cvičkovi princesi Andreji Simeonov za promocijo kraja, skupnosti in cvička.

Oglejte si tudi