Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
9°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Predstavitev razpisov za pridobitev nepovratnih sredstev v Mestni občini Nova Gorica, Občini Brda in Občini Šempeter-Vrtojba

V četrtek, 25. aprila 2013, Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica in Mestna občina Nova Gorica v sodelovanju z Občino Šempeter-Vrtojba, Občino Brda, Regijsko razvojno agencijo in Primorskim tehnološkim parkom v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Nova Gorica organizirata posvet na temo Predstavitev razpisov za pridobitev nepovratnih sredstev v Mestni občini Nova Gorica, Občini Brda in Občini Šempeter-Vrtojba.

Posvet namenjen seznanitvi obrtnikov in podjetnikov z različnimi oblikami spodbud bo potekal po sledečem dnevnem redu:

  1. Otvoritev in pozdrav predsednika OOZ Nova Gorica, g. Zorana Simčiča.
  2.  Predstavitev vloge Območne obrtno-podjetniške zbornice Nova Gorica v podpori pri  nastajanju in  razvoju subjektov malega gospodarstva – ga. Boža Loverčič Špacapan, sekretarka OOZ Nova Gorica.
  3. Najava razpisa neposrednih posojil Javnega sklada malega gospodarstva Goriške in
    predstavitev javnih razpisov za investicije, inovacije in promocijo ter ostalih ukrepov za spodbujanje gospodarstva v MONG – ga. Tatjana Gregorčič, podsekretar - vodja službe za gospodarstvo, kmetijstvo in turizem v MONG.
  4. Prikaz izpolnjevanja razpisne dokumentacije – ga. Tatjana Gregorčič, podsekretar - vodja službe za gospodarstvo, kmetijstvo in turizem v MONG.
  5. Predstavitev Javnega razpisa za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v občini Šempeter-Vrtojba – ga. Anita Manfreda, višja svetovalka za projekte.
  6. Predstavitev javnega razpisa za investicije ter ostalih ukrepov za spodbujanje gospodarstva v občini Brda – g. Andrej Markočič, direktor občinske uprave
  7. Predstavitev projektov in razpisov v pripravi – g. Črtomir Špacapan, direktor RRA severne Primorske.
  8. Predstavitev operacije Podjetno v svet podjetništva 2013 – Goriška regija, g.  Bruno Mihelj, vodja lokalnega podjetniškega centra, RRA severne Primorske.
  9. Predstavitev možnosti zagona in razvoja podjetja v okviru Start:up centra – inkubatorja Primorskega tehnološkega parka – ga. Tanja Kožuh, v.d. direktorice.
  10. Odgovori na vprašanja glede razpisnih pogojev in izpolnjevanja dokumentacije.

Organizatorji prosijo, da udeležbo potrdite najkasneje torka, 23. aprila 2013, po telefonu: 05 330 66 00 ali na el. naslov: boza.lovercic@ozs.si.

Oglejte si tudi