Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

DANES SE ZAČENJA DESETI VIKEND ZABAVE - PREDDVOR 2017

Z današnjim dnem se začenja tridnevni glasbeni dogodek VIKEND ZABAVE - PREDDVOR 2017. Prireditev, ki jo organizira Agencija Media butik v sodelovanju z Občino Preddvor, je letos že desetič po vrsti. Vsako leto v objem Storžiča privabi več tisoč obiskovalcev.

Tridnevno dogajanje pod velikim šotorom na dvorišču podjetja Jelovica v Preddvoru, se bo začelo  danes ( v četrtek, 18. maja 2017), ob 20. uri z dalmatinskim večerom. Ljubitelje klapskega petja bomo letos razveselili z nastopom Tomislava Bralića in klape Intrade. Zadrska klapa Intrade, ki deluje od leta 1985, je ena najbolj priljubljenih klapskih skupin na Hrvaškem in je znana po vsej Evropi.

V petek, 19. maja, od 21. dalje bodo za pravo energijo v šotoru skrbeli Modrijani, trenutno najbolj popularna slovenska narodno-zabavna skupina.

Sobotni večer, 20. maja, od 21. ure dalje pa bodo zaznamovali hiti priljubljenega Djomle, ki je čez noč zaslovel s pesmijo »Gajba puna piva« in melodije Marka Vozlja in skupine Mojstri, ki znajo narediti odlično zabavo za mlade in mlade po srcu.

Generalni pokrovitelj Vikenda zabave – Preddvor 2017 je Jelovica, zlata pokrovitelja pa Avtohiša Lušina iz Gosteč pri Škofji Loki, salon vozil in pooblaščeni serviser vozil Hyundai in Suzuki in podjetje Gajles iz Tržiča, ki nudi naravno toplino v vašem domu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 697 736 ali preko elektronske pošte na naslovu media.butik@siol.net.                       

Oglejte si tudi