Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
0°C
JUTRI
14°C
-2°C
Oceni objavo

DALMATINCI NAVDUŠENI NAD PUBLIKO V PREDDVORU

Z dalmatinskim večerom smo v Agenciji Media butik začeli jubilejni 10. VIKEND ZABAVE - PREDDVOR 2017. Tomislav Bralić in klapa Intrade so navdušili poln šotor obiskovalcev od blizu in daleč in se tudi sami izjemno dobro počutili v objemu Storžiča. Več kot dve uri so odmevale največje uspešnice zadarske klape, ki je ena najbolj priljubljenih klapskih skupin na Hrvaškem, znana pa po vsej Evropi.
Nocoj, v petek, 19. maja 2017, od 21. ure bodo na našem odru za zabavo skrbeli MODRIJANI, ljubljenci slovenskega občinstva in najbolj popularna slovenska narodno-zabavna zasedba. Vstopnina za šest ur zabave znaša 5 evrov, na voljo pa bodo pol ure pred pričetkom na blagajni pred vstopom na prizorišče.

Letošnji tridnevni glasbeni dogodek, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Občino Preddvor,  pa bomo sklenili v soboto, ko bodo občinstvo pod šotorom na dvorišču Jelovice razgrevali Marko Vozelj z Mojstri in DJOMLA. Vstopnina za šest ur zabave prav tako znaša 5 evrov, na voljo pa bodo pol ure pred pričetkom na blagajni pred vstopom na prizorišče.

Generalni pokrovitelj Vikenda zabave – Preddvor 2017 je Jelovica, zlata pokrovitelja pa Avtohiša Lušina iz Gosteč pri Škofji Loki, salon vozil in pooblaščeni serviser vozil Hyundai in Suzuki in podjetje Gajles iz Tržiča, ki nudi naravno toplino v vašem domu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 697 736 ali preko elektronske pošte na naslovu media.butik@siol.net.

Oglejte si tudi