Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
11°C
PON.
23°C
12°C
Oceni objavo

Opomnik: Vabilo na razstavico Hiše dobre volje Miren

Kdor si še ni, naj si v avli pritličja in prvega nadstropja Občine Miren - Kostanjevica ogleda prisrčno razstavo izdelkov izpod pridnih rok Hiše dobre volje v sodelovanju z Vrtcem Miren. To je krstna razstava Hiše dobre volje in zagotovo ji sledijo še mnoge druge. Vabljeni!
V prvi vitrini si lahko ogledate velikonočne kvačkarije naše drage Anice Uršič, ki s kvačko ustvarja s takšno lahkoto kot diha. Njeni izdelki govorijo sami po sebi in so resnično vredni vsega občudovanja.  

 

V drugi vitrini lahko občudujemo izdelke iz gline, ki smo jih delali prav vsi dobrovoljci in dobrovoljke naše Hiše, in sicer pod mentorstvom in sponzorstvom Jožice Marušič. Toliko kot nas je, toliko različnih izdelkov imamo. Ker vsak je pomemben in vsak je lep! Tako izdelek kot tudi človek.

 

V prvem nadstropju pa se ponosno bahajo košarice, ki smo jih delali skupaj z nadobudnimi otroci iz vrtca Miren. Sodelovanje z njimi je tako vzajemno izpopolnjujoče, da vedno znova dokažemo, da tako kot se lahko mali učijo od velikih, se lahko tudi veliki učimo od malih. In kar je najpomembneje - vzajemno se imamo radi in uživamo v sodelovanju ter tkanju pomembne medgeneracijske vezi.

 

Vabljeni na ogled razstave in vedno dobrodošli v naši Hiši dobre volje! 

 

Tina Krog

Oglejte si tudi