Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Tekmovanje v spajanju sesalnega voda na Logu

V soboto, 9. marca, je gasilsko društvo Log v okviru GZ Vrhnika organiziralo 3. tekmo v spajanju sesalnega voda za Pokal GZ Vrhnika. Tekmovanja, ki je seveda potekalo prvič pri nas v dvorani, se je udeležilo 19 ekip iz GZ Vrhnika in sosednjih zvez.
Tekmovanje v SSV je letos potekalo drugič in se je, kot kaže, med gasilci lepo uveljavilo, saj je bil odziv velik, kar je tudi dobra iztočnica za daljše gasilske tekme na prostem, ki bodo sledile.

V skupnem seštevku treh tekem so se med člani najbolje odrezali Drenov Grič - Lesno Brdo A1 in med članicami Brezovica pri Borovnici A. Tudi domače gasilke Log 1 so na zadnji tekmi dosegle lepo zmago in so s časom konkurirale tudi članskim ekipam – konec koncev so imele tudi bučno podporo s "tribun".

Z obiskom nas je počastil tudi župan Občine Log - Dragomer Mladen Sumina, ki mu je pripadla čast podeljevanja priznanj. Ob koncu pa je tov. Zvone Bastarda gasilke prijetno presenetil s cvetjem ob 8. marcu. Hvala vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi tekme ali navijali ter si vzeli čas za prijetno gasilsko druženje.

PGD Log

Andrej Gubič

Oglejte si tudi