Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Srečanje članic, starejših gasilk in gasilcev GZ Vrhnika na Logu

Deževnega petka, 7. novembra 2014, se nas je okoli 160 gasilcev zbralo na srečanju veteranov GZ Vrhnika v gasilskem domu. Po uvodnih nagovorih župana Občine Vrhnika, g. Stojana Jakina, in župana Občine Log - Dragomer, g. Mirana Stanovnika, so nas pozdravili še član UO GZ Slovenije in predsednik GZ Vrhnika, tov. Vinko Keršmanc, predsednik Komisije za veterane in častni poveljnik GZ Vrhnika, tov. Pavle Bizjan, ter tov. Marinka Cempre-Turk.
Po uvodnih govorih je sledil naslednji program: Big band Glasbene šole Vrhnika pod vodstvom dirigenta g. Matjaža Kajzerja je zaigral tri skladbe, nato je nastopila domača plesna skupina Babice žabice, ki je požela prijeten aplavz z letečimi baloni na koncu točke, sledil pa je še skeč dveh komedijantov iz Šenčurja, ki sta nasmejala vse navzoče v dvorani. Večer se je zaključil ob prijetnem druženju domačinov, harmonikaša Blaža in kitarista Matica ter ob dobri pogostitvi.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo vsem nastopajočim, Gasilski zvezi Vrhnika za soorganizacijo, še posebna zahvala pa gre tov. Karmen Puhar za vodenje programa.

 

Predsednik PGD Log Andrej Gubič

Oglejte si tudi