Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

V Občini Log - Dragomer veselo vstopili v leto 2013

V sodelovanju z lokalnimi društvi je Občina Log - Dragomer za svoje občane znova organizirala mini novoletno srečanje oziroma praznovanje novega leta na prostem.
Vreme je bilo organizatorjem naklonjeno in v Športnem parku Log se je v sproščenem vzdušju zbralo okoli 350 obiskovalcev prireditve oziroma približno 10 odstotkov vseh občanov, kar organizatorji ocenjujemo kot uspeh.
 

Na prireditvi, ki je trajala do prvih ur novoletnega dne, so lahko obiskovalci uživali v ognjemetu, z novoletno poslanico in lepimi željami pa jih je v novo leto pospremil župan Mladen Sumina.

 

Prireditev je, če sodimo po odzivu navzočih, uspela; vsi občani, ki so za urico ali dve zapustili televizijo in se skupaj s sosedi poveselili v naši lepi občini, so v en glas zatrdili, da je to ena od najprijetnejših in najbolj zaželenih občinskih prireditev.

 

Tudi in predvsem zaradi tako pozitivnega odziva organizatorji že razmišljamo, da bi prireditev ponovili ob vstopu v leto 2014.

 

Iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali pri pripravi, izvedbi in finančni podpori projekta, vsem občanom pa srečno in zdravo leto 2013!

SS

Oglejte si tudi